Ruokaohjeita ja vinkkejä
Juhlien ja illanistujaisten kunkku on tarjotin, jossa on silmänruuan lisäksi myös paljon hyviä makuja ja värejä. Voit rakentaa mahtavan tarjottimen pienellä vaivalla käyttämällä aineita, joista pidät. Maustaminen on osa tätä kokonaisuutta, jolla saat kruunattua tarjottimesi. Salaatinkastikkeet voit tarjota erikseen, joita jokainen saa lisätä oman mielensä mukaan.
VINKKI: Jos sinulla ei ole aikaa grillailla broileria, osta kypsää broilerilastua tai kaupan paistopisteestä grillibroileria, jonka voit sen jäähdyttyä riipiä paloiksi ja käyttää tässä.
Jos haluat grillata broileria itse valmistamallasi marinadilla, löytyy siihenkin ohje sivuiltamme.
5-6 grillattua broilerin rintapalaa viipaloituna
1 salaatti, esim. punainen tammenlehvä
pinaattia
1 kurkku paloitultuna
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 keltainen paprika
1 prk maissinjyviä
1 pieni prk oliiveja
1 pkt fetajuustoa
1 pieni prk marinoituja valkosipulinkynsiä
muutama varrellinen kapris
Yrttisekoitusta
Suolaa tai maustettua suolaa. Käytin savupaprikalla maustettua Himalajan vuorisuolaa.
Valitse näyttävin ja laakein tarjotin, joka kaapista löytyy ja aloita latomalla tarjottimen reunoille salaatinlehtiä. Jatka asettelemalla kurkun paloja salaatin viereen. Lusikoi valutetut maissit tarjottimen keskiosaan. Ripottele yrttisekoitusta ja suolaa tai maustettua makusuolaa. Jatka asettelemalla broilerviipaleet tarjottimen keskiosaan ja asettele fetajuustopalat broiskujen ympärille. Asettele kaikki ainekset oman mielesi mukaan ympäröimään broilerviipaleita. Ripottele lopuksi vielä yrttiseosta ja valitsemaasi suolaa.