Ruokaohjeita ja vinkkejä
Kesäkaviaari kietoo sinut pikkusormensa ympäri ennenkuin huomaatkaan. Kun lautasella on keitetyt kananmunat ja/tai uudet perunat kesäkaviaarin kaverina, ei makunystyrät tiedä mitään parempaa pitkiin aikoihin...
VINKKI:
Keitä kananmunat ja jäähdytä ne, kananmunanpuolikkaiden päällä saat tästä näyttävän ja maukkaan tarjottavan.
Jos halutaan tarjota esim. savukalaa tai grillattua kalaa, grillipihvejä tms. keitetyt kananmunat ja kesäkaviaari toimivat vieruskaverina erinomaisesti.
Aineet:
n. 200-250g graavilohta pienittynä
2 rkl Ahti matjeskuutiota purkista
1 pieni punasipuli pienittynä
10-15 siivua säilöttyä maustekurkun siivuja pienittynä
1-1,5 rkl kapriksia
0,5-1 dl tillisilppua maun mukaan
0,5 tl pippurisekoitusta myllystä
n. 170g smetanaa
Rutistus limen puolikkaasta mehua
0,5 tl suolaa, jos haluat suolaisempaa, muista maistaa ennen lisäsuolaamista
Työvaiheet:
Helppoa kuin heinänteko :)
1.) Pilko ainekset
2.) Sötkötä kaikki ainekset sekaisin ja lopuksi mieti tuota suola-asiaa. Maista ja lisää jos haluat. Jos suolaa on tarpeeksi jo omaan makuun, jätä lisäsuola laittamatta.